Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 27, 2012

.....

salam..n3 yg x bertajuk..aku pun xtau nk bg tajuk aper..so layan jela ek aper yg aku nk bebel tgh paagi buta nie k..urmm.. dh dkat pkul 4 pg tue..aku still xtido lg..huhu..mulanyer mmg plan nk tido awl arinie sbb pnt blik klas trus g keja..msj ngn sang ratu td pun kjap jer..disebabkn aku xpuas msj ngn dier arinie aku pun msj dier pksa soh bgn n aku berjaya la wat dier bgun..hehehe..cian dier..pastue aku msj ar ngn dier igt nk ajak smbg last2 xsmpai 5 msj dh tido blik..huh! sbar jela ngn kamu nie sang ratu..disebabkn kebosanan yg melampau n mata yg dgil xnk tido nie aku pun mula pk nk wat ape..slalu aku bca komik klu xleh nk tido(sengal ko onie..bkn nk study ker aper) tp mlm nie suma komik aku dh bca abis..tetiba aku terigtkn blog sang ratu aku..ngeeeee..aku pun bkak la link blog dier n start membaca..first time aku selongkar blog dier tgk older post dier yg lma2..bla aku dh membaca mta aku jd sgar lg2 kat part2 yg tertentu..huhu..bez,klakar,wat gram,rsa nk hantuk paler kat dinding,nk kencing pun ader,suma rsa ader..huhuhu..cter yg aku xtau psal dier slma nie pun aku dh tau..revolusi..bley than gak yer kamu nie dlu sang ratu..huhuhu..sori yer sang ratu sy selongkar abis blog kamu mlm nie..(mlm ker?? bkn dh pg ker??) sbnrnye byk lg yg aku xabis slongkar..nk slogkar abis nnti bla aku bca part yg xkna ngn aku aku gak yg rsa gram..baek aku stop..yeeeeddddaaaakkk??? hahaha..tue jer kot aku nk bebel..xpnah aku bebel pnjg2 dlm blog aku nie..n klu korg prsaan aku xpnah cter saper sang ratu yg aku sebut2 nie kn??(yer ke aku xcter lg?? aku pun kompius..haha..sengal..dush2!!) klu korg nk tau saper sang ratu tue nnti aku cter kat next n3 k..tue pun klu aku rjin nk menaip ar..aku pun xtau aper demam aku mlm nie rjin plak nk menaip pnjg nie..slalu tue ciput jer aku taip..hehehe..(jap..td bkn aku kta dh nk stop ker?? naper aku still nk bebel nie..adehhhh..dh melalut dh..hehehe)..k ar..next n3 Cinta Sang Ratu..salam..
TaK SaLaH BerKonGsi ^_^

Thursday, February 2, 2012

refer to sang ratu blog

hahahah...amacam?? ckup x?? byk tue..utk awk sorg jer love tue..ngeee


TaK SaLaH BerKonGsi ^_^

berwajah baru.....ngeee :D

salam..salam sejahtera...salam 1 malaysia..hahaha..n3 nie aku tuju khas wat yg tersayang..sape lg klu bkn sang ratu hati aku..cik suhaidah tan..ngeee..meceh byk2 tlg edit blog nie..tantekkk.. nie utk kamu..<3<3<3<3.. ckup x?? ngeee..

TaK SaLaH BerKonGsi ^_^

Wednesday, December 7, 2011

Praktical.....

Salam..bersawang sudah!Praktical dah hbis.bnyak pengalaman yg aku timba masa praktikal.
ngeee skrng ni mse tok buat report...zzzzzzzzzzzz

TaK SaLaH BerKonGsi ^_^

Tuesday, October 11, 2011

♥ kenape ALLAH temukan kita dengan org y salah ♥

memang sakit bila cinta yg kita dambakan selama ini tak dihargai oleh insan yg bergelar kekasih,apatah lagi kita dibuang begitu sahaja...tapi, itulah juga petanda yg terbaik untuk diri dan kehidupan kita pada masa akan datang...

1. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar, masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNya..

2. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik...

3. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH...

4. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK, KHAS UNTUK DIRI KITA...

5. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PERMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan...

6. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yg tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya...

7. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita jadi MANUSIA YANG HEBAT JIWANYA...

8. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YANG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH...

9. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YANG TAK SELAMANYA KEKAL...

wahai sahabat yg kecewa, menderita dan sengsara kerana cinta, fahamilah bahawa kehidupan kita makin sampai ke penghujungnya...

hari esok kita sendiri tak pasti samaada menjadi milik kita. Gapailah keredhaan ALLAH dengan melaksanakan suruhanNya...

PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNya yg menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNya...

~ALLAH knows BEST!!~♥

TaK SaLaH BerKonGsi ^_^

Monday, October 3, 2011

sELaMaT uLaNG tAHuN SayANg....:)))

pejam celik..pejam celik...pejam lama ckit bru celik dh sebulan dh our engagement..huhuhu...semoga berkelalan lar gamaknyer...ngeeee..ILYSM...
TaK SaLaH BerKonGsi ^_^

Saturday, October 1, 2011

rantai kehidupan

kawan biasa --> kawan rapat --> in relationship --> in complicated --> terus xkawan

p/s : saper stuju ngn bnda kat ats nie sila komen...xstuju pun komen gak..hakhak...:D

TaK SaLaH BerKonGsi ^_^