Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 27, 2011

saper2 boley tolong x???

salam...disebabkn aku nie bdk bru dlm dunia blogger nie..aku nk mntk suggestion dr korg2 yg bca or singgah kat blog aku yg x seberapa nie..bley x??? klu bley truskn lg mmbaca..ngeee..sbnr nyer nk mntk suggestion korg cmner nk chantek kn lg blog aku nie supaya blog aku bley dpt byk followers...x gitu???huhuhu...klu ader pape suggestion sila komen kat bwh tue nnti pas bca k???tolong yer...daaaa
TaK SaLaH BerKonGsi ^_^

13 comments:

  1. http://www.pyzam.com/ (nak cri background kat sni)

    http://nukilangadiskampung.blogspot.com/(Click tuturial blog)

    smpai sini sjew dulu if adew gie..rogerr k

    ReplyDelete
  2. maceh suhaidah tan..huhuhu...syg kamooo...

    ReplyDelete
  3. tp kn...notebook sy xleh nk wat header lar...cmner ek???

    ReplyDelete
  4. ckp lah nak wat cmne..tie tlg wat kn dulu...blek ipoh tie..use mine n do u own header...

    ReplyDelete
  5. nk ltak gmbr keta ar...gmbr2 amik kat profile pic fb...bley?

    ReplyDelete
  6. http://idamira.blogspot.com/2011/06/oniesila-ambil-perhatian.html

    ReplyDelete
  7. tuka warna font tuk tulisan post ni...(jgn mara ek..pendapat saya ja)

    ReplyDelete
  8. abg..syg nk tnyewww ni knpe yew kwn abg tue ckp cmnie yew kat n3 dia..syg ade mention kat abg kew b4 nie yg dia taleh komen kat sni?ish22 napew yew abg kwn abg nie ckp mcm nie?syg tak pham lah?dia ckp syg ckp dia nyemak if dia komen kat n3 abg?syg pnh ckp cmtue kew abg?abg tlg explan kat dia tau..syg tade pun ckp cmtue..dia ah slh sngka nie...ish2...


    "Salam..ak nak suggest something kat kwn ak ni..ak xleh nak balas komen kat entri dy..sbb makwe dy ada komen2 kat situ..kang dy kata ak menyemak plak!.."

    ReplyDelete
  9. woo...wooo...lpak ar...sy soh komen utk blog jer..psal hal 2 nnti akn dibicarakn ngn dier k dear...jgn cetus kontroversi kat cni k...bnda kcik jer...buang yg keruh amik yg jernih k..4get it..any suggestion????huhuhu thnkz kat saper2 yg sudi kongsi idea...ngeee...wink2!!!

    ReplyDelete
  10. atu smpai kita clash or break bru semua senyap?bkn nk ctus kontroversi...cuma nk brtnyew..

    ReplyDelete
  11. ok3..SORRY CIK SUHAIDAH TAN!!!!~..onie..nak ajak ko join ni : http://idamira.blogspot.com/2011/07/segmen-review-blog-bersama-ceritera.html

    ReplyDelete